loader
روغن کنجد

روغن کنجد و خواص اعجاب انگیز روغن کنجد

روغن کنجد، روغن گیاهی است که پزشکان آن را برای تمام گروه سنی پیشنهاد می کنند. این روغن دارای خواص اعجاب انگیری می باشد که در این مقاله تصمیم داریم آنها را بررسی کنیم.
از این روغن می توانید در سرخ کردن غذا و انواع سالادها استفاده کنید. روغن کنجد یک روغن با کیفیت و قیمت بالا شناخته شده است. این روغن در میان دیگر روغن های گیاهی بیشترین مقاومت و ماندگاری را دارد و دارای درصد بالایی از چربی اشباع شده می باشد. نوع لیگنان و آنتی اکسیدان‌های طبیعی موجود در این روغن باعث بروز مقاومت بسیار بالا در برابر اکسیداسیون و خواص فیزیولوژیکی ارزشمند روغن کنجد شده است. ترکیبات اسید های چرب روغن کنجد به شکلی است که برای سرخ کردن، پخت و پز و سالاد بسیار مناسب می باشد.

روغن کنجد 1

خواص درمانی روغن کنجد

کاهش چربی و فشار خون

روغن کنجد سرشار از ویتامین E است به همین دلیل کلسترول خون را کاهش می دهد. اسیدهای چرب غیراشباعی که در این روغن وجود دارد، آن را به یک عامل کنترل کننده چربی خون تبدیل کرده و کسانی که چربی خون و فشار خون بالا دارند، بهتر است که از این روغن برای تهیه غذاهای روزانه شان استفاده کنند.

محافظت از پوست و مو با روغن کنجد

روغن کنجد یک محافظ طبیعی در برابر اشعه فرابنفش می باشد. همچنین پوست را در برابر کلر موجود در آب محافظت می کند. این روغن پوست صورت را سفت می کند و باعث شفافیت پوست صورت می شود. درمان کننده اگزما و بریدگی های کوچک می باشد. آکنه و لک های پوستی را به صورت کامل درمان می کنند. اگر در سر خود احساس شوره می کننید با این روغن می توانید مشکل را حل کنید. برای نرمی موب سر می توانید از روغن کنجد استفاده کنید. روغن کنجد درمان قطعی برای آفتاب سوختگی می باشد.

درمان یبوست

یبوست دلایل بسیاری دارد. برای درمان یبوست می توانید برنامه غذایی خود را تغییر دهید با مصرف 2 قاشق غذاخوری داوم روغن کنجد در غذاها و سالاد می توانید به صورت کامل مشکل یبوست خود را حل کنید. روغن کنجد نشاط آور است و هوشیاری را زیاد می کند و به رفع عصبانیت بسیار کمک می کند.افرادی که از کم خونی رنج می برند این روغن بسیار مفید می باشد.

پیشگیری از خشکی مفاصل و پوکی استخوان

روغن کنجد سرشار از کلسیم است و آهن فراوانی دارد به طوری که با خوردن 100 گرم از آن، بدن 670 میلی گرم کلسیم و 10 میلی گرم آهن دریافت می کند. به همین دلیل مصرف این روغن به کسانی که گوشت و لبنیات کمی استفاده می کنند، توصیه می شود. می توان نتیجه گرفت که این روغن در مقایسه با سایر روغن ها املاح بیشتری دارد. مصرف این روغن برای ماساژ یکی از بهترین هاست و همچنین با توجه به مقدار کلسیم بیشتر در مقایسه با لبنیات در سنین پایین باعث پیشگیری از خشکی مفاصل و پوکی استخوان در سنین میانسالی و سنین بالا می شود.

جوانسازی پوست

روغن کنجد غنی از آنتی اکسیدان و ویتامین E است که از روند پیری جلوگیری می کند و به پوست طراوت و شفافیت می بخشد.آنتی اکسیدان قوی موجود در این روغن مانع از ایجاد چین و چروک می شود. خوب است برای جلوگیری از ایجاد خطوط این روغن را بر روی پوست خود ماساژ دهید. مصرف دائم از این روغن باعث جوانتر شدن پوست صورت شما می شود.

مقابله رادیکال های آزاد

رادیکال های آزاد باعث آسیب رسیدن به DNA، سلول ها و پروتئین بدن ما می شوند. این نوع آسیب می تواند منجر به بروز بیماری هایی نظیر آلزایمر، پارکینسون و سرطان شود. مواد خاصی مانند الکل، دود تنباکو، آفت کش ها، آلودگی هوا و غذاهایی که می خوریم باعث تولید رادیکال های آزاد می شوند. مهم است که برنامه غذایی سرشار از آنتی اکسیدان استفاده کنیم تا با آسیب رادیکال های آزاد مبارزه کنیم و استرس اکسیداتیو را کاهش دهیم. حتی تحقیقات جدید نشان داده آنتی اکسیدان ها به مقابله با آرتروز، پیشرفت سرطان، آسیب های عصبی و التهاب کمک می کنند.

حرارت بالا را تحمل می کند

روغن نارگیل و روغن زیتون برای پخت و پز بسیار عالی است اما در کنار این روغن ها، روغن کنجد را نیز حتما قرار دهید. این روغن تحمل بالایی در برابر حرارت دارد و برای غذاهای سرخ کردنی بسیار مناسب می باشد. بوی روغن سوخته طعم غذا را خراب می کند. پس بهتر است از یک روغن مخصوص سرخ کردن و مناسب حرارت بالا استفاده کنید. توصیه ما به شما روغن کنجد می باشد. یکی از چیزهایی در این روغن با ارزش است، نقطه دودش حدود 400 درجه فارنهایت است. پس بدون این که در غذای شما مشکلی برای غذا پیش بیاد می تونید آن را سرخ کنید.

خواص روغن کنجد

خواص دیگر روغن کنجد

  • جلوگیری از تصلب شرایین و بسته شدن عروق
  • جلوگیری از بروز آب مروارید
  • مناسب برای سرخ کردن به دلیل مقاومت بالای حرارتی
  • کاهش ابتلا به بیماری پارکینسون
  • جلوگیری از بیماری‌های مفصلی و آرتروز
  • ویتامین E موجود در آن از بیماری آلزایمر جلوگیری می‌کند.
  • برای افرادی که از کم خونی و سرگیجه رنج می‌برند مفید است.
  • مصرف موضعی این روغن، پوست را نرم و لطیف می‌کند.
  • خاصیت ضدقارچی و ضدباکتریایی دارد.
  • غرغره کردن آن، باکتری‌ها، از جمله باکتری‌های سرماخوردگی از بین می‌برد.
  • محافظ طبیعی در برابر اشعه‌ی فرابنفش به حساب می‌آید.
  • مانع شوره‌ی سر می‌شود.
  • ماساژ با روغن کنجد انعطاف پذیری مفاصل را زیاد می‌کند.
  • بریدگی‌ها و جراحت‌های سطحی را درمان می‌کند.
  • از بروز آکنه جلوگیری می‌کند.
  • مصرف مرتب آن اضطراب را کاهش می‌دهد، گردش خون را تقویت می‌کند، مانع اختلالات عصبی می‌شود و سیستم دفاعی بدن را تقویت می‌کند
  • مصرف روغن کنجد، نشاط آور است، هوشیاری ایجاد می‌کند، دردهای مزمن و گرفتگی عضلات را کاهش می‌دهد.
  • روغن کنجد تحریک پذیری غشاء مخاطی را کم می‌کند. این روغن برای درمان سرفه، یبوست، آرتریت و پوست خشک توصیه می‌شود.

نگهداری روغن کنجد

برای نگهداری تمام روغن ها به ویژه روغن کنجد این نکات را رعایت کنید. روغن را به دور از رطوبت و نور مستقیم خورشید در جای خنک نگهداری کنید. روغن کنجد را در ظرف درب بسته نگهداری کنید و پس از هر بار مصرف درب آن را محکم ببندید.این روغن برای همه سنین با همه شرایط مناسب است و تنها مورد منع آن در افرادی است که حساست دارند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *